Beskrivning
Tillaga glasnudlar
- Koka upp vatten
- Koka i 3 minuter
- Häl av och låt svalna. Ska dom serveras till sallad så skölj dom i kallvatten också.
- Alternativt tillsätt dom till din wook och stek med andra grönsaker ett par minuter.
- Wooken består gärna av med cashewnötter, paprika, gul lök, bambuskott och smaksätts förslagsvis med Ssamjang eller Lao Gan Ma för både hetta och sälta.
Camilla Elmblad –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Maj Elisabet Kolskog –
Goda
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Johanna Kempe –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
ewa wictor –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Betina –
De här är de bästa glasnudlarna på marknaden, enligt mig. Longkou-förpackningen har lagom uppdelade portioner, vilket passar mig bättre än Tinantan-förpackningen där man måste koka hela på en gång.
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad