Betygsatt 0 av 5
(0 kundrecensioner)

Ume Soba (japanska sobanudlar med umeplommon) 200g

94,99 kr
474,95 kr kg/l

I lager

Ume Soba (japanska sobanudlar med umeplommon) 200g

Otroligt vackra och lyxiga soba smak– och färgsatta med ume, det vill säga japanska fermenterade plommon. Soba är en populär nudeltyp i Japan som oftast serveras kall med en dippsås, men kan också användas i diverse nudelsoppor i stället för ramennudlar eller somen. Denna variant innehåller alltså lite pulver gjort på ume för att ge dem en oerhört läcker färgsättningen i rosa/lila-nyanser som verkligen är en frestelse att se på – vilken tur att vi även äter med ögonen! Servera tillsammans med vanliga soba-nudlar samt cha-soba (soba-nudlar med grönt te), för en vacker och smakrik klassisk japansk måltid. 200g.

SKU AF58052 Categories , , , ,

Andra kollade på dessa

Mer information

Net weight 0,2 kg
Vikt 0,207 kg
Ursprung

Japan

Innehåll

Nudlar. Ingredienser: Nudel: VETEmjöl, BOVETEmjöl, salt, plommonpulver, kochinealfärg, natriumkarbonat, smaksättning (inklusive VETE, BOVETE).

Näring

Per 100g: Energi: 1418kj / 339kcal, fett: 1, 2g, varav mättade:-, kolhydrater: 70g, varav sockerarter:-, protein: 12g, salt: 3, 8g.

Brand

Kanesu Seimen

Kost

Mjölkfri, Vegansk, Vegetarisk

Tillagning

1 portion: Koka en bunt nudlar i 4-5 minuter under omrörning. Häll av vattnet i ett durkslag och skölj noga under kallt rinnande vatten, alternativt lägg i isvattenbad.

Förvaring

Förvaras torrt och svalt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Ume Soba (japanska sobanudlar med umeplommon) 200g”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Prishistorik