Betygsatt 0 av 5
(0 kundrecensioner)

Kirimochi japanska runda rice cakes (Marumochi) 260g

89,99 kr
346,12 kr kg/l

I lager

Kirimochi japanska runda rice cakes (Marumochi) 260g

Marumochi är japanska rice cakes, eller en typ av runda kirimochi, som är mycket populära i Japan. En riktigt mångsidig ingrediens som traditionellt oftast äts vid nyår men kan uppskattas året om och i flera olika sammanhang. Dessa rice cakes som de också är kända som görs av mochigome – klibbigt ris som även mochi är gjort på! Går att steka, ha i ugnen, eller koka. Populärt är att ugnsbaka eller steka, då puffas den upp och blir lite rostad och kan lindas i nori, eller garneras med honung eller doppas i sojasås. Vid sidan av att vara riktigt mångsidiga och smarriga, tycker vi att de dessutom är riktigt gulliga, kolla bara så runda och söta när de puffar upp! 400g.

SKU AF11502 Categories , , ,

Andra kollade på dessa

Mer information

Net weight 0,26 kg
Vikt 0,277 kg
Ursprung

Japan

Innehåll

Riskaka. Ingredienser: Klibbigt ris.

Näring

Per 100g: Energi: 966kj / 231kcal, fett: 0, 6g, varav mättade: -, kolhydrater:50, 4g, varav sockerarter:-, protein: 3, 9g, salt: 0g.

Brand

Maehara Seifun

Kost

Glutenfri, Mjölkfri, Vegansk, Vegetarisk

Tillagning

Mikro: Lägg i en skål med vatten, se till att den är helt nedsänkt. Värm den i mikro i 40-60 sekunder. Stekpanna: Stek i 6 minuter, 3 minuter på varje sida. Kastrull: Koka i några minuter tills den är mjuk genom hela kakan.

Förvaring

Förvaras torrt och svalt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kirimochi japanska runda rice cakes (Marumochi) 260g”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Prishistorik