Betygsatt 0 av 5
(0 kundrecensioner)

Osekihan Glutinöst ris & Azukibönor 200g

79,99 kr
399,95 kr kg/l

I lager

Osekihan Glutinöst ris & Azukibönor 200g

Osekihan, sekihan eller Red Bean Rice, är en traditionell japansk risrätt som oftast serveras under firanden. Rätten består av glutinöst ris (ris som även används till att göra mochi på) som tillagas tillsammans med azukibönor (japanska röda bönor) för att skapa en rätt med fin smak samt textur. Tack vare att bönorna tillagas tillsammans med riset, får riset dessutom en riktigt härlig färg. Här får du en färdig portion sekihan så att du enkelt kan avnjuta denna unika och traditionella klassiker från Japan. Det förbereds enkelt i mikrovågsugn eller i kastrull. Vi rekommenderar personligen att värma i kastrull då vi tycker att bönornas konsistens blir trevliga så. För tillagning i mikrovågsugn drar du loss plastfoliet ungefär en centimeter och sedan mikrar i två minuter på 600W. Om du vill laga i kastrull: koka upp tillräckigt med vatten så att förpackningen täcks. Placera förpackningen locket nedåt i 15 minuter. Obs: endast en förpackning, bilden föreställer med och utan den yttre förpackningen. 200g.

Andra kollade på dessa

Mer information

Net weight 0,2 kg
Vikt 0,225 kg
Ursprung

Japan

Innehåll

Ris. Ingredienser: Klibbigt ris, röda bönor, saltat tång.

Näring

Per 100g: Energi: 186kcal, fett: 0, 2g, varav mättade: -, kolhydrater: 41, 9g, varav sockerarter:-, protein: 0, 6g, salt: 0, 1g.

Brand

Sakaneya

Kost

Glutenfri, Mjölkfri, Vegansk, Vegetarisk

Tillagning

Mikro: Dra av några cm av plastfilmen. Värm på 600W i 2 min. Kastrull: koka upp vatten så att det täcker hela förpackningen. Lägg förpackningen locket nedåt och låt koka i 15 minuter.

Förvaring

Förvaras torrt och svalt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Osekihan Glutinöst ris & Azukibönor 200g”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Prishistorik