Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 kundrecension)

Nissin Cup Noodle Tom Yum

41,99 kr
559,87 kr kg/l

Slut i lager

Tillfälligt slut! Ange din email så får du veta när produkten åter är i lager.

Nissin Cup Noodle Tom Yum

Klassiska Nissin noodle cup i en traditionell thailändsk rätt – tom yum! Den hetsyrliga skaldjurssoppan är den perfekta lilla nudelkoppen. Här bjuds du på den underbara syrligheten som gör tom yum så god – aromen av kaffirlime och räkor är helt rätt! Tänka sig att en sådan liten kopp från Japan kan transportera en till Thailands unika kök! Förbereds enkelt genom att hälla varmt vatten upp till strecket och låta stå i 3 minuter. 75g.

SKU AF53548 Categories , , , , ,

Andra kollade på dessa

Mer information

Net weight 0,075 kg
Vikt 0,097 kg
Ursprung

Japan

Innehåll

Nudelkopp Tom Yum Goong smak. Ingredienser: Stekta nudlar (VETEMJÖL, vegetabilisk olja, salt, proteinhydrolysat, SOJAsås, kryddor), soppa (Tom yum-pasta, MJÖLKbaserad mal, sockerarter, salt, dextrin, röd paprika kryddolja). Ingredieinser (kryddade RÄKOR, svamp, röd paprika, koriander), modifierad stärkelse, smaksättning (aminosyror), surgörande medel, kalciumkarbonat, lutsalt, kryddextrakt, karotenoidpigment, polysackaridförtjockningsmedel doft, antioxidant (Vitamin E), karamellpigment, vitamin B2, vitamin B1, natriumkarbonat. (innehåller delvis VETE, MJÖLKingredienser, SESAM, SOJAbönor, KYCKLING). Innehåller allergener: VETE, MJÖLK, SOJA, RÄKOR, KYCKLING, SESAM.

Näring

Per 100g: Energi: 1966kj / 470kcal, fett: 21, 2g, varav mättade: -, kolhydrater: 59, 3g, varav sockerarter: -, protein: 10, 3g, salt: 6, 6g.

Brand

Nissin

Kost

Tillagning

Öppna locket halvvägs och tillsätt innehållet. Tillsätt kokande vatten upp till strecket och täck i 3 minuter. Häll därefter i smaksättningspåsen.

Förvaring

Förvaras torrt och svalt.

1 recension av Nissin Cup Noodle Tom Yum

  1. Betygsatt 5 av 5

    Marius Parenmark

    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Prishistorik