Beskrivning
Smaksätts regionalt ibland med kummin, chili, vitlök och svartpeppar. På många Indiska restauranger i Storbritannien och Australien kan man få pappdam med mango chutney som förrätt, riktigt gott! Instruktioner :- Värm en stekpanna vars botten är täckt i någon typ av matolja. ex Raps eller Solrosolja
- Stek varje bröd i några sekunder, 2-3 sekunder om pannan är riktigt varm, bröden expanderar mycket fort.
- Vänd brödet och stek det kort på andra sidan, använd gärna en mat-tång eller liknande.
- För bästa resultat, lägg på papper så att överflödig olja kan rinna av, servera sedan genast. Lagar du mat, så laga bröden sist av allt.
Anna Ekströmer –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Maximilian Eriksson –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Sofia Rosenberg –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Gunilla Österdahl –
som förväntat
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Hans Gösta Andersson –
Perfekt. Spraya lite olja på dem och kör 1 minut i mikron. De ändrar form o blir som skålar.
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Seer –
Served this together with a dip i made, superb results despite the low amount of effort that i put into the dish!
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
hannahstrom –
Tydliga instruktioner, bra och enkelt
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
simonbergsten –
Gott!
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad