Mer information
Net weight | 0,27 kg |
---|---|
Vikt | 0,314 kg |
Ursprung | Kina |
Innehåll | Nudlar. Ingredienser: Nudlar: VETEMJÖL, stärkelse E1420, salt, syra E270, förtjockningsmedel E401 / Sås: farinsocker, vatten, sirap, modifierad stärkelse E1414, konserveringsmedel E202 / Olja: rapsolja, SESAMSÅS, chili, JORDNÖTSSÅS, ingefära, schalottenlök, vitlök, vit SESAM / Vinäger: fermenterad SOJASÅS (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt, kryddor, färgämne E150a, smakförstärkare E621, konserveringsmedel E202), farinsocker, fermenterad vinäger, socker, kryddor, smakförstärkare E621 / Kryddpulver: SOJAMJÖL, maltodextrin, glukos, smakförstärkare E621; E635, artificiellt kycklingpulver, salt, klumpförebyggande medel E551, jästextrakt / Jordnötter: JORDNÖTTER, SOJAOLJA, antioxidantmedel E300. |
Näring | Per 100g: Energi: 867kj / 207kcal fett: 10g, varav mättade: 1, 5g, kolhydrater: 30g, varav sockerarter: 6, 3g, protein: 4, 4g, salt: 0, 4g. |
Brand | Baijia |
Kost | Mjölkfri |
Tillagning | Öppna locket halvvägs och tillsätt innehållet. Tillsätt kokande vatten upp till strecket och täck i 3 minuter. |
Förvaring | Förvaras torrt och svalt. |
Max Kullbratt –
Pretty good
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Emelie Larsson –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Filip Strandberg –
Helt okej smak
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Annika Jonsson –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Nellie Nalin –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Fredrik Pelli –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Anna Maj –
Sega och ganska tjocka nudlar, med väldigt god kryddning. Lite svårt att hitta instruktioner och dessa (instruktionerna) stod i väldigt liten text.
Iallafall ska man lägga i nudlarna i ”bowlen” samt hälla på alla kryddor/såser. Därpå häller man över kokande vatten samt rör om ordentligt. Täck över med något och låt det hela stå i 5-6 minuter – sedan är det klart!
Gott och god kryddning tycker jag!
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
David Breideby –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Erik Joel Milton Johansson –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Olle Daniel Vikström –
Tråkig smak tyvärr
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Kajsa Djärf –
De här var goda. Jag gillade nudlarna och såsen smakade typ brunsås så om man inte gillar det är det nog inget för dig.
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
sverige Berntsson –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Mathias Staffas –
Väldigt trevliga. Tjocka sega nudlar i en sås som var svår att sluta äta.
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Sizzel Pettersson –
Hittade ingen förklaring på hur man ska tillaga då jag antar att instruktionerna är på klistermärket 😅
Men hade vatten till linjen och alla påsar i och det smakade väldigt gott.
Pastan är tjock och jag brukar ogilla tjocka nudlar men dessa var goda! (En liknelse är norsk klotvälling deg i konsistensen utan socker.) Jag gilla den.
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Andreas –
Väldigt god smak på buljongen men lite gummikänsla på nudlarna tyvärr. Kanske kommit på att tjocka nudlar inte är en favorit. Rätt stark denna.
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Daniel –
Mycket bra!!
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad