Betygsatt 4.00 av 5 baserat på 6 kundrecensioner
(6 kundrecensioner)

Enjuku Misoppa färsk Salladslök & Wakame 8 portioner

72,99 kr
477,06 kr kg/l

I lager

Enjuku Misoppa färsk Salladslök & Wakame 8 portioner

Hikari Miso är kända för sina fantastiska misopastor. Här har de tagit sig an instant-misosoppa och bjuder på en rätt som är lika simpel att tillaga som utsökt att äta. Till skillnad från många andra instant misosoppor som är i pulverform kommer denna som misopasta tillsammans med torkat sjögräs och vårlök för att bjuda på ett riktigt fräsch resultat. En fin balans av smaker helt enkelt som definitivt är godare än den som brukar serveras på sushirestauranger. 8 portioner. 153g.

SKU 5279-1 Categories , ,

Andra kollade på dessa

Mer information

Net weight 0,153 kg
Vikt 0,183 kg
Ursprung

Japan

Innehåll

Misopasta. Ingredienser: Misopasta: SOJABÖNSPASTA (vatten, ris, SOJA, salt), vatten, alkohol, socker, kelpextrakt, salt / Garnering: Sjögräs, vårlök, jästextraktpulver, socker, torkat BONITOPULVER, salt.

Näring

Per 100g: Energi: 743kj / 178kcal fett: 4, 5g, varav mättade: 0, 6g, kolhydrater: 22, 9g, varav sockerarter: 13g, protein: 8, 8g, salt: 9, 9g.

Brand

Hikari Miso

Kost

Glutenfri, Mjölkfri

Tillagning

Blanda misopastan och garneringen i en skål och tillsätt 160ml kokande vatten.

Förvaring

Förvaras torrt och svalt.

6 recensioner av Enjuku Misoppa färsk Salladslök & Wakame 8 portioner

  1. Betygsatt 1 av 5

    Martin Larsson

    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  2. Betygsatt 5 av 5

    Maximilian Eriksson

    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  3. Betygsatt 5 av 5

    Eva Gunilla Thomsen

    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  4. Betygsatt 5 av 5

    Marie Bergström

    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  5. Betygsatt 4 av 5

    Mathias Geiborg

    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  6. Betygsatt 4 av 5

    Sedra Bäcklin

    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Prishistorik