- Julkalender
- Länder
- Basvaror
- Drycker
- Smaksättning
- Såser
- Snacks & Godis
- Porslin & Kök
- Snabblagat
- Nudlar
- Nya produkter
- Presentkort
- Julkalender
- Länder
- Basvaror
- Drycker
- Smaksättning
- Såser
- Snacks & Godis
- Porslin & Kök
- Snabblagat
- Nudlar
- Nya produkter
- Presentkort
Betygsatt 4.00 av 5 baserat på 7 kundrecensioner
(7 kundrecensioner)
Kirimochi (Rice cake) 400g
99,99 kr
249,98 kr kg/l
I lager
Kirimochi (Rice cake) 400g
Rice cake, eller Kirimochi, är japanska riskakor som enligt tradition äts vid nyår. Dessa rice cakes som de också är kända som görs av mochigome – klibbigt ris – och har vanligen en fyrkantig form precis som dessa. Eftersom det är en väldigt lång och arbetsam process att göra kirimochi från grunden köper de flesta japanska familjer dessa när nyår eller suget efter en god kirimochi nalkas. Kirimochi är gjorda av samma grund som de superpopulära koreanska rice cakes tteokbokki. Går att steka, ha i ugnen, eller koka. Populärt är att ugnsbaka eller steka, då buffas den upp och blir lite rostad och kan lindas i nori sen doppas i sojasås. 400g.
SKU
J F5001
Categories Rice Cakes Otillagade, Basvaror, Japan, Sydkorea, Veganskt
Andra kollade på dessa
Mer information
Net weight | 0,4 kg |
---|---|
Vikt | 0,418 kg |
Ursprung | Japan |
Innehåll | Riskaka. Ingredienser: Klibbigt ris, vatten. |
Näring | Per 100g Energi: 997kj, 235kcal, Fett: 0.6g varav mättade: 0.1g, kolhydrater: 53g varav sockerarter: 0g, Proteiner 4g, salt <0.01g |
Brand | Sato |
Kost | Glutenfri, Mjölkfri, Vegansk, Vegetarisk |
Tillagning | Redo att stekas, ugnsbakas eller kokas i 4 minuter. |
Förvaring | Förvaras torrt och svalt. |
7 recensioner av Kirimochi (Rice cake) 400g
Skriv en recension Avbryt svar
MsBendspoon –
Jag grillade över öppen eld och doppade i japansk sojasås med socker och sesamfrön. Supergott.
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Shimako Colliander Ikeda –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Bengt Benny Halldin –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Weronika Katarzyna Weber –
Tyckte personligen inte om
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Emelie Warnquist –
Rätt smak, rätt konsistens, perfekt mellanmål – särskilt på vintern!
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Niman Langa –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Ilander –
Passade på att tillaga rice cakes ihop med familjen nu under kristihimmelsfärd och kan varmt rekommendera alla att göra det! Inte för smaken, men för tokstolleriet! Kakan liksom växer till sin dubbla storlek och går från att vara STENHÅRD till mjuk som smält ost inuti! Prövade både att grilla och steka och båda resultaten blev helt whack! Använde svampsoja som smaksättning, riskakorna i sig är i princip helt smaklösa.
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad