Mer information
Net weight | 0,2 kg |
---|---|
Vikt | 0,232 kg |
Ursprung | Japan |
Innehåll | Japansk currybas. Ingredienser: vegetabilisk olja (hydrerad palmolja, hydrerd rapsolja), VETMJÖL,socker, salt, stärkelse, currypulver (6.5%) (koriander, gurkmeja, bockhornsklöver, spiskummin), smakförstärkare (e621), färgämne (e150a), potatisflingor, kryddor (svartpeppar, chilipeppar, vitlök), pulver av kinakålsextrakt (maltodextrin, socker, kinakålsextrakt, salt), grönsaksmassa vegetabilisk olja (hydrerad palmolja, hydrerd rapsolja), lök, pumpa, spenat, morot, jams, malvaväxt, AVFETTADE SOJABÖNOR, grönsaksbuljongpulver (maltodextrin, salt, socker, lökextrakt, morotsextrakt, sauerad lök (lök, majsolja), riskliolja, SELLERIextrakt (SELLERI, maltodextrin, salt), jästextrakt (jäst, kassava, salt), kryddor (vitlök, svartpeppar, SELLERI). rostat kålpulver (kål, palmolja), HYDROLYSERAT SOJAPROTEIN, pulver av jästextrakt (jäst, kassava, salt), syra (e296), smakförstärkare (e627, e631) |
Näring | Per 100g Energi: 2046kj, 491kcal, Fett: 32g varav mättade: 18g, kolhydrater: 44g varav sockerarter: 1g, Proteiner 5.4g, salt 10g |
Brand | S&B |
Kost | Mjölkfri |
Tillagning | Stek ditt val av ingredienser. Sjud i en liter vatten eller dashi tills önskad konsistens. Finhacka buljongtärningen och blanda i. |
Förvaring | Öppnad förpackning förvaras i kylskåp. |
Amanda Lindberg –
Delish
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Christina Weijnblad –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Lilly –
Man kan laga den med frusen grönsaker (majs, ärtor och röd paprika) utan nån kött. Har färsk finfördelade morötter och potatis och koka långsamt som “slow cooking” i en 5 liter gryta. Koka ca 1-2 timmar eller tills morötter o potatisar är mjuka.
Steka kyckling schnitzel och koka basmatiris som har mindre kolhydrater.
Det maten heter Kyckling katsu curry som jag vaxt upp o åt på Hawai’i.
Om du vill ha gryta såsen tjockare, koka med ca 2-3 L vatten. Jag brukar har ca 4 L vatten. Man kan blanda in redning om du vill har det tjockare.
Nästa dag bli såsen tjockare. Det är äkta japanska curry gryta smak som Curry House ICHIBANYA restaurang på Hawai’i och Japan. Jag tycker att basmatiris smakar bättre och det är mindre kolhydrater som är bättre för mitt sköld.
Man kan frysa vegatorisk currygryta utan ris.
Enjoy!
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad