Beskrivning
Vermicelli-risnudlar eller Bun Tuoi som de också kallas är den vanligaste tunna storleken på risnudlar. Risnudlar används i östra och sydöstra Asien. Främst används det i stir fry (wok), sallader och i soppor. Eftersom de är gjorda av ris och vatten är de glutenfria, ibland tillsätts tapiokamjöl och majsstärkelse som också är glutenfria. Tips: Låt risnudlarna ligga i kallt vatten cirka 20 minuter innan du tillsätter dem till din wok så behöver de inte kokas innan (och risken för överkokade nudlar minskar drastiskt!). Men ska du koka dom så är det 8-10 minuter som gäller.Vill du veta hur risnudlar tillverkas? Då kan denna video vara sevärd!
Karina Tedjeza Issal –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Ann-kristin Lundborg –
Goda
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Kjell Äng –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Carl Peter Möller –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Anders Berntsson –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Monica Persson –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
charlotte almgren –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Cholnitra Prasertsung –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Olof Andreas Andersson –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Charlotta Raivio –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Lennart Anér –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Elin Thelin –
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Lina Holmberg Nilsson –
Bra, goda och mättande nudlar.
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
linneafr –
La dem i kallt vatten dagen före. Sen är de bara att värma upp när de ska ätas.
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
MyMalm –
Funkade perfekt till vårrullarna, rekommenderar att ni saxar nudlarna efter kokningen för att enklare få plats med allt i rispappret. ?
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
esmeraldae –
Var super lätt att tillaga. Tack också för snabb leverans
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad
Lunden1234lunden –
Goda
Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
För att rösta på en recension så behöver du vara inloggad